
Magyar konyha, újragondolva – Teyföl étterem, Szentendre
Mindig bajban van az ember, ha a magyar konyha kerül szóba, mármint úgy értve, hogy milyen helyekre lehet menni ilyen címszóval. A Teyföl erre ad
Mindig bajban van az ember, ha a magyar konyha kerül szóba, mármint úgy értve, hogy milyen helyekre lehet menni ilyen címszóval. A Teyföl erre ad
Amikor arról beszélünk, hogy reggeli Budapesten, rengeteg helyszín juthat eszünkbe. Az egyik legújabb ezek közül a Briøsh, ahol nevének megfelelően briósba csomagolt csodákat csemegézhetünk. Reggelire
Ki hallott már a gulyásról? És ki tudná pontosan elmondani, hogy mi is kerül bele? Ráadásul, ha provokatív módon ezt az egész koncepciót pár kontinenssel
A reggeli a nap legfontosabb étkezése – legalábbis sokan így tartják. Ezt az időablakot bővíti ki az Eggslut egész napra, ráadásul olyan zseniális szendvicsekkel, hogy
Vannak legendás lokális vendéglátóhelyek, amelyek ráadásul egy-egy népcsoportra jellemző konyhát visznek. Ilyen a Stube étterem Pilisvörösváron, amely a sváb élményre erősít rá. A dunai svábok
Úgy néz ki a delik korszakát éljük: nemrég írtam egy hasonló nevű étteremről Dabason, most pedig az Őrház Deli kínál többek között egy fantasztikus pastrami
Nincs is jobb, mint a házilag készülő hamburger zsemle! Ez a recept a 2022-es év bajnoka lesz, őrületesen puha, könnyed, légies! Elkészítése nem nehéz, időigénye
Nem vagyok róla meggyőződve, hogy túl sokszor jártam már Dabason, viszont mostanában mindenképp időszerű volt. Hogy miért? Több helyen is olvasni lehetett róla, hogy egy