Nádas Beach, Tiszakécske

Kelet felé haladva az ember relatíve ritkábban talál olyan helyeket, amelyek nagyobb meglepetéssel tudnak szolgálni, vagy egyáltalán van meglepetés. Tiszakécske is egy olyan település, melyben dacára turisztikai értékeinek, még sohasem jártam. Nos, most ezt is pótoltam.

A Nádas Beach a Tisza partján lévő szabadstrand mellett található. Sajnos ottjárttunkkor a folyó épp a három nap alatt három métert emelkedős játékot játszotta, de azért így is elég jól nézett ki a környék. Az egység egy faházban helyezkedik el, előtte pedig kerthelyiség található, itt huppantunk le mi is egy jófajta békésszentandrási meggyes társaságában, hogy megfejtsük, milyen kaját is szeretnénk.

Segítségünkre voltak a kirakott fotók, valamint kaptunk két kis cetlit is, amin szépen be tudtuk ikszelni, hogy milyen feltétekkel, húsokkal szeretnénk megkapni a burgerünket, és a hot-dogot. Miután ezt lerendeztük, kis várakozás, és meg is érkeztek ételeink.

A hot-dogot lehet virslivel is választani, de mi most kolbásszal tettük, valamint dobtunk bele egy kis sült hagymát, valamint bacont és sajtot is. A kolbi magyarosabb fajta, ami ugye mindig egy jó választás, ez van a friss kifliben, és a többi feltétnek sem nagyon kell szégyenkeznie, nagyon jól egyben lévő történetről van szó.

Burgerünk első blikkre is úgy néz ki, mint amelyik bárhol megállná a helyét a fővárosban is (nagyon jó, hogy manapság egyre többször tudok ilyeneket leírni). Ebbe a saját recept alapján készülő buciban meglapuló 220 grammos marhahúspogácsa mellé rendeltem cheddart, bacont, karamellizált lilahagymát, és természetesen a special szószból is került bele.

Köret téren fémedénybe érkezik a csónakburgonya, és hozzá pedig szintén a ház majonéz alapú szósza, ami nagyon tuti, el is fogyott mind.

A burger zsömléje kellemes ízvilágú, jó szerkezetű darab, belseje pirítva, szóval pont úgy, ahogyan kell. A husi a ráolvasztott cheddarral is kiválóan teszi a dolgát, a marha íze egyáltalán nincs a háttérbe szorítva.

A többi feltét is szuperül működik, a karamellizált hagyma telt ízű, a bacon ropog, és az alap zöldségek (saláta, uborka, lilahagyma, paradicsom) is frissen, finomak.

Az ételek ára egyértelműen attól függ, hogy mennyi mindennel pakoljuk meg, a húsok 900-tól 1250-ig tartanak, a feltétek pedig 50-150-ig, szóval még így is bőven benn lehet maradni 1500 alatt. Tiszteletre méltó, hogy a Nádas Beach próbál valami minőségit és újat hozni erre a településre, hiszen a kézműves sör + minőségi burger kombó nagyon nem elterjedt még a környéken, de ez talán változni fog – addig pedig ők lehetnek ennek a zászlóshajói.

Elérhetőséghttps://www.facebook.com/nadasbeach

Cím: 6060, Tiszakécske, Szabadstrand, Tisza Part

Rólam

Jancsa Jani vagyok, tartalomgyártó, burgerimádó, street food szakértő, étteremtulajdonos, pályaelhagyó közgazdász.

Ok! De ki vagyok én? »

Kövess és szeress

Top videóm(im)

Iratkozz fel a hírlevelemre

Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit